Gratis verzending vanaf € 75 (NL & BE)
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Product:

Muurstickers Meadow set 1 – Pastelowe Love

 74,95

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen

Beschrijving

product

Deze set bevat: grote bloemen (6 stuks), kleine bloemen (5 stuks) en vlinder. De exacte afmetingen staan ​​op de laatste foto.

Muursticker – Meadow I met aquarelbloemen en vlinder is een perfecte keuze voor mensen die een natuurlijke en vredige sfeer in een kinderkamer willen brengen. Perfect voor zowel Scandinavische als boho-stijlen. Het ontwerp is uniek: in de eerste fase werden er met de hand aquarelschetsen van de hele collectie gemaakt en in de volgende fase werden materialen voor het printen voorbereid met behulp van computertechnologie. Dit geavanceerde proces heeft de hele collectie in elk opzicht uniek gemaakt. De hele serie is ontworpen om perfect met elkaar te harmoniëren en een samenhangende compositie te creëren.

De sticker is bevestigd met een speciaal mat laminaat dat hem beschermt tegen krassen tijdens dagelijks gebruik en ook het plakken gemakkelijker maakt – de sticker is dikker en gemakkelijker over te brengen op de muur.

Belangrijk: We raden af ​​om onze stickers aan te brengen op muren die net geverfd zijn of geverfd zijn met latex, gladde of wasverf.

Uitgelichte producten

Ook leuk